gtag('config', 'UA-140052506-1');
Banner_luizenzak en tas_1
luizenzak.nl
Luizenzak.nl

Nu leverbaar de “PTT Luizentas”

Deze luizentas is gebaseerd op de ouderwetse PTT postzakken. Gemaakt van het oersterke luizentas materiaal wat u van ons gewend bent. De PTT luizentas is bedrukt aan beide zijde en voorzien van een naamlabel.

Deze special edition luizentas is gemaakt in een beperkte oplage dus bestel snel want OP=OP.

De prijs van deze unieke luizentas is hetzelfde als de prijs van de enkele stuks. Koopje toch voor zo’n Collectors Item !

1 stuk 19,95
2 stuks 29,95
Let op: Prijzen zijn inclusief NAAM, BTW en verzendkosten:

Om onze luizentassen te bestellen stuurt u een mailtje naar  rene@luizentas.nl met daarin: uw naam/adres en uw telefoonnummer, welke NAAM en om hoeveel stuks het gaat. Wij sturen u dan een bevestiging/factuur. Na ontvangst van de betaling sturen wij u de luizentassen toe.

Belangrijk: Onze luizentassen en zakken zijn niet van specifiek brandwerend materiaal gemaakt of geïmpregneerd. U kunt de luizentassen en zakken uiteraard zelf bij een extern bedrijf brandvertragend laten maken. Het gebruik van onze luizentassen en zakken is voor uw eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of ongevallen met betrekking tot (gebruik van) onze luizentassen en zakken.

Chinchilla Textiles

Ceylonlaan 9a     3526 AC Utrecht
030 2888172    rene@luizenzak.nl