gtag('config', 'UA-140052506-1');

prijzen-topper

De luizenzak TOPPER is verkrijgbaar in de kleuren: oranje, rood, lime, turquoise, en fuchsia.  De luizenzak  is ± 50 cm breed, ± 70 cm hoog. Daardoor groot genoeg voor een jas en er is dan nog voldoende ruimte over voor een gymtas of schooltas. Hij is voorzien van een sterke ophanglus en heeft een ritssluiting. De luizenzak is gemaakt van non-woven stof en wasbaar op 40 graden en wordt al tientallen jaren met succes gebruikt op veel scholen en kinderdagverblijven.

U kunt de  luizenzak met het logo of naam van de school/kinderdagverblijf laten bedrukken in onze eigen textieldrukkerij. Ook is het mogelijk de luizenzak aan te passen aan uw wensen qua kleur of model. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u de luizentas ook gebruiken als weekend-, vakantie- of waszak. Onze luizenzakken zijn effectief, gemakkelijk en veilig, en zijn een preventiemiddel tegen verspreiding van hoofdluis.

Om onze luizentassen te bestellen stuurt u een mailtje naar rene@luizenzak.nl met daarin: uw naam/adres en uw telefoonnummer, welke kleurnummer en om hoeveel stuks het gaat. Wij sturen u dan een bevestiging/factuur. Na ontvangst van de betaling sturen wij u de luizenzakken toe.

Indien u de luizenzakken bedrukt wilt hebben geef dat in uw mailtje aan dan nemen wij contact met u op. Wilt u weten wat de drukkosten zijn klik dan hier.

luizenzak turquoise
luizenzak fuchsia
luizenzak groen
luizenzak rood
luizenzak oranje

De luizenzak TOPPER is ook los te bestellen:
1 stuk 6,99
2 stuks 11,95
3 stuks 15,99
4 stuks 19,99
5 stuks 22,49

Deze prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten:
Wilt u ook de naam van uw kind op de luizentas, dan komt er 5,00 euro per naam bij.

Belangrijk: Onze luizentassen en zakken zijn niet van specifiek brandwerend materiaal gemaakt of geïmpregneerd. U kunt de luizentassen en zakken uiteraard zelf bij een extern bedrijf brandvertragend laten maken. Het gebruik van onze luizentassen en zakken is voor uw eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of ongevallen met betrekking tot (gebruik van) onze luizentassen en zakken.

Informatie of bestellen?

U kunt ons bereiken via telefoon 030-2888 172 of e-mail.

Chinchilla

Ceylonlaan 9a, 3526 AC Utrecht