gtag('config', 'UA-140052506-1');
Banner_luizenzak en tas_1
luizenzak.nl
Luizenzak.nl
prijzen-opruiming

De luizenzak in de OPRUIMING is verkrijgbaar in de kleuren: geel, turquoise, fuchsia, en kobaltblauw.  De luizenzak is gemaakt van non-woven stof en wasbaar op 40 graden en wordt al tientallen jaren met succes gebruikt op veel kinderdagverblijven. De luizenzak  is ± 50 cm breed, ± 70 cm hoog. Daardoor groot genoeg voor een jas en er is dan nog voldoende ruimte over voor een gymtas of schooltas. Hij is voorzien van een ophanglus en heeft een ritssluiting. Er zit een handig label aan zodat u de luizenzak kunt voorzien van een naam.

Onze luizenzakken zijn effectief, gemakkelijk en veilig, en zijn een preventiemiddel tegen verspreiding van hoofdluis.
Belangrijk: Wegens een constructiefout kunnen deze luizenzakken snel kapot gaan. Deze zakken zijn daarom zonder garantie en kunnen NIET geretourneerd worden!

Om onze luizenzakken te bestellen stuurt u een mailtje naar rene@luizenzak.nl met daarin: uw naam/adres en uw telefoonnummer, welke kleurnummer en om hoeveel stuks het gaat. Wij sturen u dan een bevestiging/factuur. Na ontvangst van de betaling sturen wij u de luizenzakken toe.

luizenzak turquoise
luizenzak geel

Belangrijk: Onze luizentassen en zakken zijn niet van specifiek brandwerend materiaal gemaakt of geïmpregneerd. U kunt de luizentassen en zakken uiteraard zelf bij een extern bedrijf brandvertragend laten maken. Het gebruik van onze luizentassen en zakken is voor uw eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of ongevallen met betrekking tot (gebruik van) onze luizentassen en zakken.

Chinchilla Textiles

Ceylonlaan 9a     3526 AC Utrecht
030 2888172    rene@luizenzak.nl