gtag('config', 'UA-140052506-1');
Banner_luizenzak en tas_1
luizenzak.nl
Luizenzak.nl
oranje_luizenzak_prijzen2021_412x

De luizenzak TOPPER is verkrijgbaar in de kleuren: rood, lime en fuchsia.  De kleur oranje kan alleen besteld worden vanaf 500 stuks. De luizenzak  is ± 50 cm breed, ± 70 cm hoog. Daardoor groot genoeg voor een jas en er is dan nog voldoende ruimte over voor een gymtas of schooltas. Hij is voorzien van een sterke ophanglus en heeft een ritssluiting. De luizenzak is gemaakt van non-woven stof en wasbaar op 40 graden en wordt al tientallen jaren met succes gebruikt op veel scholen en kinderdagverblijven. Er zit een handig label aan zodat u de luizenzak kunt voorzien van een naam.

U kunt de  luizenzak met het logo of naam van de school/kinderdagverblijf laten bedrukken in onze eigen textieldrukkerij. Ook is het mogelijk de luizenzak aan te passen aan uw wensen qua kleur of model. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u de luizenzak ook gebruiken als weekend-, vakantie- of waszak. Onze luizenzakken zijn effectief, gemakkelijk en veilig, en zijn een preventiemiddel tegen verspreiding van hoofdluis.

Om onze luizenzakken te bestellen stuurt u een mailtje naar rene@luizenzak.nl met daarin: uw naam/adres en uw telefoonnummer, welke kleurnummer en om hoeveel stuks het gaat. Wij sturen u dan een bevestiging/factuur. Na ontvangst van de betaling sturen wij u de luizenzakken toe.

Indien u de luizenzakken bedrukt wilt hebben geef dat in uw mailtje aan dan nemen wij contact met u op. Wilt u weten wat de drukkosten zijn klik dan hier.

luizenzak fuchsia
luizenzak limegreen
luizentas rood

Belangrijk: Onze luizentassen en zakken zijn niet van specifiek brandwerend materiaal gemaakt of geïmpregneerd. U kunt de luizentassen en zakken uiteraard zelf bij een extern bedrijf brandvertragend laten maken. Het gebruik van onze luizentassen en zakken is voor uw eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of ongevallen met betrekking tot (gebruik van) onze luizentassen en zakken.

Chinchilla Textiles

Ceylonlaan 9a     3526 AC Utrecht
030 2888172    rene@luizenzak.nl