Banner_luizenzak en tas_1
luizenzak.nl
Luizenzak.nl
prijzen-mammoet-500x500

De luizentas MAMMOET is verkrijgbaar in de kleuren:  Turquoise, fuchsia, limegroen, rood en geel. De luizentas  is ± 50 cm breed, ± 70 cm hoog. Daardoor groot genoeg voor een jas en er is dan nog voldoende ruimte over voor een gymtas of schooltas. Hij is voorzien van een sterke ophanglus en heeft een aantrekkoord met stopper. Onze luizentas is de enige die goedgekeurd is door de v.v.l.m. en is gemaakt polykatoen dat lang meegaat. De luizentas is wasbaar op 60 graden en blijft als nieuw en worden dan ook sinds 1983 met succes gebruikt op diverse scholen en kinderdagverblijven.

U kunt de  luizentas met het logo of naam van de school/kinderdagverblijf laten bedrukken in onze eigen textieldrukkerij. Ook is het mogelijk de luizentas aan te passen aan uw wensen qua kleur of model. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u de luizentas ook gebruiken als weekend-, vakantie- of waszak. Onze luizentassen zijn effectief, gemakkelijk en veilig, en zijn een preventiemiddel tegen verspreiding van hoofdluis.

Om onze luizentassen te bestellen stuurt u een mailtje naar rene@luizentas.nl met daarin: uw naam/adres en uw telefoonnummer, welke kleurnummer en om hoeveel stuks het gaat. Wij sturen u dan een bevestiging/factuur. Na ontvangst van de betaling sturen wij u de luizentassen toe.

Indien u de luizentassen bedrukt wilt hebben geef dat in uw mailtje aan dan nemen wij contact met u op. Wilt u weten wat de drukkosten zijn klik dan hier.

luizenzak turquoise
luizenzak fuchsia
luizenzak limegroen
luizenzak rood
luizenzak 5-LTas13geelVK-AA

 

Belangrijk: Onze luizentassen zijn niet van specifiek brandwerend materiaal gemaakt of geïmpregneerd. U kunt de luizentassen uiteraard zelf bij een extern bedrijf brandvertragend laten maken. Het gebruik van onze luizentassen is voor uw eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of ongevallen met betrekking tot (gebruik van) onze luizentassen.

Chinchilla Textiles

Ceylonlaan 9a     3526 AC Utrecht

030 2888172    rene@luizentas.nl