gtag('config', 'UA-140052506-1');
Banner_luizenzak en tas_1
luizenzak.nl
Luizenzak.nl

Luizentas enkele stuks

De luizentas ENKELE STUKS is verkrijgbaar in verschillende kleuren en leuke dessins. De luizentas  is ± 50 cm breed, ± 70 cm hoog. Daardoor groot genoeg voor een jas en er is dan nog voldoende ruimte over voor een gymtas of schooltas. Hij is voorzien van een sterke ophanglus en heeft een aantrekkoord met stopper. Onze luizentas is de enige die goedgekeurd is door de v.v.l.m. en is gemaakt polykatoen dat lang meegaat. De luizentas is wasbaar op 60 graden en blijft als nieuw en worden dan ook sinds 1983 met succes gebruikt op diverse scholen en kinderdagverblijven.

Deze prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten:
1 stuk   €14,95
2 stuks €21,95
3 stuks €28,45
4 stuks €34,95
5 stuks €39,95

Wilt u ook de naam van uw kind op de luizentas, dan komt er 5,00 euro per naam bij.

Om onze luizentassen te bestellen stuurt u een mailtje naar rene@luizentas.nl met daarin: uw naam/adres en uw telefoonnummer, welke kleurnummer en om hoeveel stuks het gaat. Wij sturen u dan een bevestiging/factuur. Na ontvangst van de betaling sturen wij u de luizentassen toe.  Indien u de luizentassen bedrukt wilt hebben geef dat in uw mailtje aan dan nemen wij contact met u op.

luizenzak turquoise
luizenzak fuchsia
luizenzak limegreen
luizenzak rood
luizenzak geel
luizenzak kobalt blauw
luizenzak oranje
luizenzak groen
luizenzak paars
luizenzak bloemetjes
Luizenzak hartjes roze 11
luizenzak hartjes 12
luizenzak burberry roze 13
Luizenzak Burberry
luizenzak 15_landkaart1
Luizenzak ptt post motief
luizenzak grote bloem
luizenzak autootjes
army groen
luizenzak lichtblauw
luizenzak army roze
army blauw

Belangrijk: Onze luizentassen en zakken zijn niet van specifiek brandwerend materiaal gemaakt of geïmpregneerd. U kunt de luizentassen en zakken uiteraard zelf bij een extern bedrijf brandvertragend laten maken. Het gebruik van onze luizentassen en zakken is voor uw eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of ongevallen met betrekking tot (gebruik van) onze luizentassen en zakken.

Chinchilla Textiles

Ceylonlaan 9a     3526 AC Utrecht
030 2888172    rene@luizenzak.nl