gtag('config', 'UA-140052506-1');
Banner_luizenzak en tas_1
luizenzak.nl
Luizenzak.nl

Luizenzak enkele stuks

De luizenzak ENKELE STUKS is verkrijgbaar in verschillende kleuren en leuke dessins. De luizenzak  is ± 50 cm breed, ± 70 cm hoog. Daardoor groot genoeg voor een jas en er is dan nog voldoende ruimte over voor een gymtas of schooltas. Hij is voorzien van een sterke ophanglus en heeft een aantrekkoord met stopper. Onze luizenzak is de enige die goedgekeurd is door de v.v.l.m. en is gemaakt polykatoen dat lang meegaat. De luizenzak is wasbaar op 60 graden en blijft als nieuw en worden dan ook sinds 1983 met succes gebruikt op diverse scholen en kinderdagverblijven.

Deze prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten:
1 stuk     €9,99
2 stuks  €14,99
3 stuks  €18,99
4 stuks  €22,49
5 stuks  €24,99

Om onze luizenzak(ken) te bestellen stuurt u een mailtje naar rene@luizentas.nl met daarin: uw naam/adres en uw telefoonnummer, welke kleurnummer en om hoeveel stuks het gaat. Wij sturen u dan een bevestiging/factuur. Na ontvangst van de betaling sturen wij u de luizenzak(ken) toe.  Indien u de luizenzak(ken) bedrukt wilt hebben geef dat in uw mailtje aan dan nemen wij contact met u op.

luizenzak turquoise
luizenzak fuchsia
luizenzak limegreen
luizentas rood
luizentas oranje

Belangrijk: Onze luizentassen en zakken zijn niet van specifiek brandwerend materiaal gemaakt of geïmpregneerd. U kunt de luizentassen en zakken uiteraard zelf bij een extern bedrijf brandvertragend laten maken. Het gebruik van onze luizentassen en zakken is voor uw eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of ongevallen met betrekking tot (gebruik van) onze luizentassen en zakken.

Chinchilla Textiles

Ceylonlaan 9a     3526 AC Utrecht
030 2888172    rene@luizenzak.nl