luizenzak.nl

Onze luizentassen en luizenzakken

Op zoek naar de beste kwaliteit luizenzak of luizentas?   Dan bent u bij ons op het juiste adres!!

De luizentas is verkrijgbaar in de kleuren: kobaltblauw, rood, limegreen, oranje, turquoise, fuchsia, geel en paars. Maar ook in verschillende leuke dessins. De luizentas  is ± 50 cm breed, ± 70 cm hoog. Daardoor groot genoeg voor een jas en er is dan nog voldoende ruimte over voor een gymtas of schooltas. Hij is voorzien van een sterke ophanglus en heeft een aantrekkoord met stopper. Onze luizentas is de enige die goedgekeurd is door de v.v.l.m. en is gemaakt polykatoen dat lang meegaat. De luizentas is wasbaar op 60 graden en blijft als nieuw en worden dan ook sinds 1983 met succes gebruikt op diverse scholen en kinderdagverblijven.

De luizenzak is verkrijgbaar in de kleuren: oranje, rood, lime, turquoise, en fuchsia.  De luizenzak  is ± 50 cm breed, ± 70 cm hoog. Daardoor groot genoeg voor een jas en er is dan nog voldoende ruimte over voor een gymtas of schooltas. Hij is voorzien van een sterke ophanglus en heeft een ritssluiting. De luizenzak is gemaakt van non-woven stof en wasbaar op 40 graden en wordt al tientallen jaren met succes gebruikt op veel scholen en kinderdagverblijven.

U kunt de  luizenzak of luizentas met het logo of naam van de school/kinderdagverblijf laten bedrukken in onze eigen textieldrukkerij. Ook is het mogelijk de luizenzak en luizentas aan te passen aan uw wensen qua kleur of model. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u de luizentas & luizenzak ook gebruiken als weekend-, vakantie- of waszak. Onze luizentassen en luizenzakken zijn effectief, gemakkelijk en veilig, en zijn een preventiemiddel tegen verspreiding van hoofdluis.

Chinchilla Textiles

Ceylonlaan 9a     3526 AC Utrecht
030 2888172    rene@luizenzak.nl